بسم الله الرحمن الرحیم
محمدحسن حسین پور - کاشانیسه‌شنبه - 9 ژوئن 2015

قرآن و نجات جسد فرعون :

874353_gmxpdfQf

3278

10

پرسش:

کشف جسد مومیایی شده فرعون و بقایای آب دریا در آن، آیا دلیل بر حقانیت و اعجاز قرآن است؟

پاسخ:

«فَالْيَوْمَ نُنَجِّيكَ بِبَدَنِكَ لِتَكُونَ لِمَنْ خَلْفَكَ آيَةً وَ إِنَّ كَثيراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آياتِنا لَغافِلُون‏»؛ ولى امروز، بدنت را (از آب) نجات مى‏دهيم، تا عبرتى براى آيندگان باشى! و بسيارى از مردم، از آيات ما غافلند!(۱)
ما در صدد اثبات یا رد این ماجرای جسد مومیایی شده و … نیستیم، و اصلاً کار ما هم نیست، بلکه در این زمینه باید کارشناسان مربوطه نظر کارشناسی بدهند.
البته حقانیت اسلام و قرآن، نیازی به رد یا اثبات این ماجرای جسد مومیایی شده ندارد. اگر یقیناً اثبات شود که این جسد مومیایی شده، متعلق به همان فرعون زمان حضرت موسی است که در آب نیل غرق شد، یک آیه و نشانه ای از آیات و نشانه های الهی است برای انسان ها و آن ها که به دنبال یافتن حق و حقیقت هستند.
اگر هم ثابت نشود؛ چیزی از اعتبار و ارزش قرآن کم و کاسته نشده است؛ چون حقانیت قرآن از جاهای دیگر ثابت شده است.
در ضمن، مواردی از این قبیل را نباید بدون دلیل و به طور کلی از ریشه انکار کرد؛ چه بسا ماجرایی ـ ولو خیلی ساده و معمولی ـ اتفاق بیفتد و باعث بیداری و آگاهی شخص یا افرادی شود، مثل همین ماجراهایی که راجع به بینا و مسلمان شدن افراد (مانند پرفسور موریس بوکای فرانسوی، کارشناس باستان شناسی) گفته می شود.
البته این موارد کلیت ندارد و یک قانون کلی و نوعی نیست که تصور کنیم هر غیر مسلمانی با مواجه با این داستان یا ماجرا، او نیز باید بینا شود.
به بیان دیگر، از همه نباید به یک گونه توقع و انتظار داشت، بلکه باید نسبت به افراد مختلف، توقعی متناسب با شرائط و … همان فرد داشت.
افزون بر این که منوط نمودن اثبات حقانیت اسلام به این موارد، منطقی نیست؛ ولی برای ایجاد انگیزه برای تحقیق بیشتر و آگاهی دهی و به عنوان این که جرقه ای باشد برای تحقیقات بیشتر، مفید است و از آن استقبال می شود.
مطلبی دیگر؛ به طور كلی می توان گفت ذهن انسان به طور خودآگاه و ناخودآگاه، قرائن و شواهد كوچک و بزرگ را در باره وجود و عدم هر شیء و وصفی كنار هم می گذارد، و بر اساس آن كم كم درجات احتمال در ذهن او قوت می گیرند؛ تا جایی كه اطمینان برای اوحاصل می شود و حس اعتماد انسان را جلب می كند.
بله، مسائل مورد مطالعه با هم تفاوت هایی در وضوح و خفای قرائن دارند. بعضی آن چنان قرائن متعدد و واضحی دارند كه اصلا انسان، خود متوجه نیست كه او از طریق قرائن به وجود آن پی برده است، و گمان می كند بدون واسطه توانسته است حقیقت را ببیند.
در مورد وجود پیامبران و امامان و تاریخ ایشان هم همین روال علمی باید طی شود.
گاهی این اطمینان به طور ناخودآگاه از آن چه شنیده و خوانده ایم به دست می آید، و گاهی یک شخصی، به خاطر وسواس علمی و یا میل به این که به همه چیز به طور دقیق و علمی و خودآگاه بنگرد، می خواهد آن قرائن را به صورت عینی تری ببیند. بر همان شخص است که مطالعات خود را در این زمینه بیشتر کند و یا با اهل دانش بیش از پیش نشست و برخاست داشته باشد و در محافل اندیشمندان شرکت کند. کم کم این قرائن برای او به شکلی نمایان می شوند که حس حقیقت جوی او را ارضا می کند.
«فَإِنْ كُنْتَ في‏ شَكٍّ مِمَّا أَنْزَلْنا إِلَيْكَ فَسْئَلِ الَّذينَ يَقْرَؤُنَ الْكِتابَ مِنْ قَبْلِكَ لَقَدْ جاءَكَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلا تَكُونَنَّ مِنَ المُمْتَرينَ»؛ و اگر در آنچه بر تو نازل كرده ‏ايم ترديدى دارى، از كسانى كه پيش از تو كتاب آسمانى را مى‏ خواندند بپرس، به يقين، «حق» از طرف پروردگارت به تو رسيده است بنا بر اين، هرگز از ترديدكنندگان مباش! [مسلماً او ترديدى نداشت! اين درسى براى مردم بود .

*****************

هنگامی که فرانسوا میتران در سال ۱۹۸۱ میلادی زمام امور فرانسه را بر عهده گرفت،ازمصر تقاضا شد تا جسد مومیایی شده فرعون را برای برخی آزمایشها و تحقیقات از مصر به فرانسه منتقل کند.
جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان باستان شناس به همراه بهترین جراحان و کالبد شکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند.
رئیس این گروه تحقیق و ترمیم جسد یکی از بزرگترین دانشمندان فرانسه به نام پروفسور موریس بوکای بود، او بر خلاف سایرین که قصد ترمیم جسد داشتند، در صدد کشف راز و چگونگی مرگ این فرعون بود.
تحقیقات پروفسور بوکای همچنان ادامه داشت تا اینکه در ساعات پایانی شب نتایج نهایی ظاهر شد بقایای نمکی که پس از ساعت ها تحقیق بر جسد فرعون کشف شد دال بر این بود که او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دریا برای حفظ جسد، آن را مومیایی کرده اند. اما مسئله غریب و آنچه باعث تعجب بیش از حد پروفسور بوکای شده بود این مسئله بود که چگونه این جسد سالمتر از سایر اجساد، باقی مانده در حالی که این جسد از دریا بیرون کشیده شده است.
حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد وقتی دید نتیجه تحقیق کاملا مطابق با نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است و از خود سئوال می کرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال ۱۸۹۸ میلادی و تقریبا در حدود ۲۰۰ سال قبل کشف شده است،در حالی که قرآن مسلمانان قبل از ۱۴۰۰ سال پیدا شده است؟!
چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیج انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این جسد نمی گذرد؟!
و آیا ممکن است محمد(ص) هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته؟

پروفسور موریس بوکای تورات و انجیل را بررسی کرد اما هیچ ذکری از نجات جسد فرعون به میان نیاورده بودند.

پس از اتمام تحقیق و ترمیم جسد فرعون، آن را به مصر بازگرداندند ولی موریس بوکای خاطرش آرام نگرفت تا اینکه تصمیم به سفر کشورهای اسلامی گرفت تا از صحت خبر در مورد ذکر نجات جسد فرعون توسط قرآن اطمینان حاصل کند. یکی از مسلمانان قرآن را باز کرد و آیه ۹۲ سوره یونس۱ را برای او تلاوت نمود.
این آیه او را بسیار تحت تاثیر قرار داد و لرزه بر اندام او انداخت و با صدای بلند فریاد زد: من به اسلام داخل شدم و به این قرآن ایمان آوردم موریس بوکای با تغییرات بسیاری در فکر و اندیشه و آیین به فرانسه بازگشت و دهها سال در مورد تطابق حقائق علمی کشف شده در عصر جدید با آیه های قرآن تحقیق کرد و حتی یک مورد از آیات قرآن را نیافت که با حقایق ثابت علمی تناقض داشته باشد. و بر ایمان او به کلام الله جل جلاله افزوده شد ( لایاتیه الباطل من بین یدیه و لا من خلفه تنریل من حکیم حمید).

حاصل تلاش سالها تحقیق این دانشمند فرانسوی کتابی بود به نام “قرآن، تورات و انجیل و علم بررسی کتب مقدس در پرتو علوم جدید.”

گردآوری و تهیه: حسینپور کاشانی

>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

کلید واژه ها: , , ,

یک پاسخ به “جسد فرعون هم عصر حضرت موسی (ع) و اعجاز قرآن .”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد "مجمع النور قرآن کریم کاشان" می باشد.