بسم الله الرحمن الرحیم
djsaeedkhanدوشنبه - 9 فوریه 2015

قائم مقام کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن با اشاره به ضرورت افزودن رشته تلاوت از حفظ به مسابقات کشوری قرآن کریم گفت: این امر سبب تربیت قاریان حافظ و حافظان قاری می‌شود. به گزارش خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس، دوره آموزش و ارزیابی قاریان و حافظان اعزامی به مسابقات بین‌المللی کشورهای مختلف از صبح امروز در سازمان اوقاف و امور خیریه آغاز شد.
ضرورت بازنگری روند اعزام برای رفع خلأ‌ها
بنا بر این گزارش در این نشست «سیدعلی سرابی» قائم مقام کمیته اعزام و دعوت از قاریان طی سخنانی با اشاره به روند مطلوب اعزام قاریان و حافظان به مسابقات کشورهای مختلف گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی روندی برای اعزام نمایندگان ایران به مسابقات مختلف در دستور کار است که سبکی بیش‌برنده بوده و جمهوری اسلامی را در بین سایر کشورها شاخص کرده است. البته این روش خلأهایی دارد که باید در آموزش و ارزیابی افراد بازنگری‌هایی صورت گیرد.
دو تفاوت بین قاریان ایرانی و مصری
وی با اشاره به تفاوت قاریان ایرانی و مصری گفت: اگر نمایندگان کشورمان را با قاریان مصری قیاس کنیم تفاوت‌هایی را می‌بینیم که بسیار ملموس است.
سرابی انتخاب مناسب آیات توسط قاریان مصری را یکی از این تفاوت‌ها دانست و گفت: مصری‌ها انتخاب مناسبی از آیات دارند به طوری که وقتی یک قاری پیش کسوت مصری در محضر رهبری تلاوت می‌کند تعجب همگان را برمی‌انگیزد و ما هم باید تلاش کنیم قاریان را به این صورت تربیت کنیم.
قائم مقام کمیته اعزام و دعوت از قاریان در خصوص دومین دلیل موفقیت قاریان مصری گفت: دلیل دیگر تفاوت قراء ایران و مصری این است که آیات مانند تابلویی در ذهن قاریان مصری نقش بسته اما با مقایسه قاریان کشورمان این موضوع کمتر احساس می‌شود و معمولا قراء ایرانی بداهه‌خوانی می‌کنند.
آمادگی مطلوب و ایجاد انگیزه دو هدف برگزاری این دوره
سرابی با اشاره به دو هدف برگزاری این دوره‌ها گفت: چند سال است که با همت مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه این دوره‌ها برگزار می‌شود که اولین هدف آن آمادگی کامل نماینده کشورمان برای حضور در مسابقات کشورهای مختلف است. البته برگزاری دوره طی چند روز کفایت نمی‌کند و باید افراد قبل و هنگام مسابقات در کنار یک استاد به آمادگی مطلوب برسند.
وی ایجاد انگیزه برای نمایندگان ایران به منظور حضور مطلوب در مسابقات را از دیگر اهداف برگزاری این دوره عنوان کرد و گفت: در مسابقات مختلف بین‌المللی رقبای سختی پیش روی نمایندگان کشورمان هستند که هم انگیزه مذهبی و هم انگیزه سیاسی دارند و همواره تلاش می‌کنند نمایندگان ما مقام نیاورند.
ضرورت اعزام نماینده به مسابقات مختلف با وجود تضیع حقوقشان
سرابی با اشاره به مسابقات کشور مالزی که اظهار داشت: در سال‌های نه چندان دور در مسابقات مالزی نمایندگان ما رتبه می‌آوردند اما امروزه نگاه بدی به شیعه و اعتقادات ما در مالزی شکل گرفته و در واقع رتبه نیاوردن نمایندگان ایران در مالزی فراتر از بحث‌های فنی است با این حال حضور نمایندگان ما در مسابقات مختلف ضروری است زیرا عموم مسلمانان جهان با ایران و شیعه آشنا می‌شوند و اگر نماینده ما تلاوت برجسته‌ای داشته باشد همگان به بر حق بودن نمایندگان ما پی می‌برند.
رشته تلاوت از حفظ به مسابقات قرآن افزوده شود
سرابی در پایان با ارائه پیشنهادی مبنی بر افزودن یک رشته جدید به مسابقات قرآن ایران گفت: باید یک رشته جدید در مسابقات ایجاد شود که طی آن حافظان قاری و قاریان حافظ تربیت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد "مجمع النور قرآن کریم کاشان" می باشد.